Pelske's Felt Design

NL | EN

Guestbook

Sign the Guestbook

10:16 | 14/10/09

Brigit Winters (Achel)

De eerste les vilten..jij was er meteen vol van, ik haakte af (zoveel werk..ik had het er niet in gezien) maar de passie voor vilt bleef bij jou maar doorgroeien ondanks alle schouder- en rugpijn. Nen dikke proficiat meid! Ook aan Jelle die zijn mama zo geholpen heeft deze site in elkaar te knutselen. Ik ben echt blij voor jullie. Dikke kus!

9:10 | 14/10/09

Anita (Lubbeek)

Zeer mooie website. De hoedjes zijn zeer mooi. Maar zoals we Els kennen, die maakt geen lelijke dingen - nooit gedaan. Ik zal toch eens langs moeten komen .... Liefs xxx

0:33 | 14/10/09

Anne-Mie (Hechtel)

Elske, het is prachtig wat jij doet! Dit kon ik niet laten rusten!!! Het is zooooo mooi en zoooo professioneel gemaakt(jouw kunstwerken én de vormgeving van je site) dat je dit niet kan negeren. Ieder die deze site ziet zal in de ban geraken van jouw ambachtelijke kunst! Het is een \'magnifiek visitekaartje\' voor elkeen die van bijzonderheden houdt. Jouw zoon heeft een pareltje van een werk geleverd! Zo ouders, zo kinders!? Echt creatief en zo Elske Pelske!!! Een dikke proficiat voor moeder én zoon. Liefs en veel succes! A\'mie

0:22 | 14/10/09

Anne-Mie (Hechtel)

Ik bewonder je al jaren én opnieuw ben ik onder de indruk van jouw creaties in een uitermate creatieve website! Je zoon heeft exact weergegeven waar jij voor staat! Ik zal je hoedjes én sjaaltjes met nog meer fierheid dragen dan weleer! Proficiat en veel succes!

23:03 | 13/10/09

Lies, Wim, Tijl en Linde (Linkhout)

Wat een mooie site, en je werken zijn prachtig, we hadden al enkele dingen gezien, maar wat een collectie! En onze schoentjes staan er ook nog tussen : )
Veel succes ermee!!!

Sign the Guestbook

Webdesign: Jelle Vuylsteke