Pelskes Vilt Design

NL | EN
Els Martens

Hallo, ik ben Els

Sinds jaar en dag ben ik creatief bezig.
Het begon als tiener aan de Noord-Limburgse School voor Schone Kunsten en kreeg zijn vervolg aan het Provinciaal Instituut voor Kunstonderwijs in Hasselt. Uiteindelijk studeerde ik af aan de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten te Leuven in de richting fotografie, publiciteit en vrije grafiek.

Een professionele kunstcarrière is er nooit van gekomen maar de artistieke kriebels die bleven. Af en toe volgde ik nog een cursus om een bepaalde basistechniek onder de knie te krijgen. En zo kwam ik elf jaar geleden bij het vilten terecht. En daar waar fotografie en grafiek vooral zwart-wit gericht waren, laat ik nu alle kleuren los in mijn viltwerk. Ik bruis nog steeds van ideeën en inspiratie vind ik vooral in kleine dingen. Het boeit me ook om bepaalde voorwerpen via het vilten een nieuwe bestemming te geven.

Ik hoop dat de foto’s op deze site laten zien wat ik bedoel. Verder vind je onderaan deze pagina een overzicht van de kunstmarkten waar ik mijn viltwerk tentoon stel. Laat ook gerust een boodschap achter op mijn Gastenboek of contacteer mij via email.

Meer info over vilten

Webdesign: Jelle Vuylsteke